Test: Eiendomsmegler.no

(Last Updated On: mars 14, 2018)

Eiendomsmegler.no lar deg innhente tilbud fra forskjellige eiendomsmeglere. Vi har sett nærmere på hva de tilbyr og hvordan det fungerer.

Å velge eiendomsmegler er ikke bare-bare, det finnes mange av dem og hva er egentlig forskjellen? Om du er prisbevisst og ønsker å gjøre eiendomssalget så billig som mulig kan du gjennom eiendomsmegler.no innhente tilbud fra en rekke tilbydere, sammenligne og velge den som gir det beste tilbudet.

Eiendomsmegler.no er en tjeneste av samme typen som Lendo, du legger inn hva du har behov for og lar tilbyderne konkurrere i å gi deg det beste tilbudet. Tjenesten lar deg velge om du er ute etter å selge bolig, selge fritidseiendom, leie ut eller bare ønsker verdivurdering (f.eks. til refinansiering), i tillegg legger du inn kontaktinformasjon, eiendommens adresse og en kort beskrivelse av eiendommen.

Test av eiendomsmegler.no :

Del 1: 2 timer etter registrering:
Kort tid etter registrering på nettsiden fikk jeg epost med informasjon om hvilke meglere som hadde fått tilsendt mitt oppdrag. I løpet av et par timer hadde 2 forsøkt å ringe meg og 1 sendt epost. Veldig bra responstid, men jeg hadde foretrukket å bli kontaktet på epost. 1 av de som ringte sendte også SMS, i svaret ba jeg om pris sendt på epost. Den ene som sendte epost foreslo en befaring og sa ingenting om prisen på tjenesten.

 

Del 2: 1 time etter del 1:
Jeg har nå fått 2 tilbud på epost. Men, det virker ikke som noen av de har forstått at jeg kun trenger en verdivurdering da jeg ikke skal selge leiligheten bare refinansiere. Den ene tok sågar feil av navnet mitt, selv om det er en del av epostadressen min (og den er riktig).

Tilbudene:
Megler #1: Gratis verdivurdering (spørs om han står ved dette når han skjønner at jeg ikke skal selge)
Megler #2: Pris på full pakke med alt av salgstjenester.

OPPDATERING: Megler #2 beklager misforståelsen og tilbyr gratis verdivurdering selv uten salg. Megleren tilhører banken jeg er kunde i.

Del 3: Mandagen etter. (Del 1 og 2: fredag)
En av meglerne som ringte fredag ringte igjen. Han var dessverre for sen.
Megler #1 har vært her og sett på boligen. Et par timer etter besøket kom verdivurderingen på epost. Utrolig raskt og effektivt. Og gratis i tillegg.

Oppsummering av tilbudene:
Megler #1: Ringte og sendte SMS når han ikke fikk svar. Fortsatte samtalen på epost og han leverte gratis verdivurdering allerede mandagen etter. Jeg er allerede kunde hos banken meglerkontoret tilhører.
Megler #2: Sendte epost. Tilbud om gratis verdivurdering, men ble valgt bort.
Megler #3: Ringte fredag og mandag. For sent ute.
Megler #4: Ringte kun fredag.
Megler #5: Ringte kun fredag.

Konklusjon:
eiendomsmegler.no er en ypperlig tjeneste om du har bruk for eiendomsmegler. Kjapt enkelt og gratis å bruke. Du blir raskt kontaktet og får gode pristilbud og informasjon. Vær obs på følgende: Det går svært raskt å få kontakt, meglerne ringer gjerne ila. et par timer, så vær tilgjengelig på telefon. Ellers har tjenesten noe forbedringspotensiale, særlig virket det som informasjonen som ble videresendt til meglerne var noe mangelfull da de ikke fikk med seg at min henvendelse kun gjaldt verdivurdering og ikke salg. Anbefaler likevel tjenesten på det sterkeste!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.