Spare penger – våre beste tips!

(Last Updated On: mars 14, 2018)

Det beste du kan gjøre for å styrke din privatøkonomi er å bruke mindre penger. Å spare penger er enklere enn du tror! Vi har gått gjennom noen av de vanligste pengeslukene og gir deg tipsene du trenger for å spare penger.

Spare penger

Hvem vil ikke spare penger? Vi har vel alle en ambisjon om å spare og redusere utgiftene, under følger noen konkrete og enkle tips for å komme i gang.

Kredittkort og forbrukslån:
Om du har kredittkortgjeld eller forbrukslån kan du spare penger på å samle og refinansiere disse. For å raskt finne et lån til refinansiering, sjekk www.billigeforbrukslån.no. Les også våre guider Refinansiering av gjeld og Betale Kredittkort med Boliglånet.

Mat og drikke:
Det aller viktigste for å bruke mindre penger på mat og drikke er å planlegge. Sett opp en ukesmeny og handle inn en gang pr uke. Vær bevist på hva du har og hva du trenger. Sett opp en detaljert handleliste og følg den slavisk. Bruk gjerne apps som Wunderlist for å dele listen med andre eller raskt legge inn ting du oppdager at du trenger.

Forsikring: 
Det aller viktigste du kan gjøre for å spare på forsikring er å sjekke pris ofte. Les mer i vår guide til hvordan du kan spare penger på forsikring her Forsikring – Spare Penger.

Strøm:
Strømregningen er for mange en av månedens store utgiftsposter.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.