De beste gratistilbudene – få gratis ting!

(Last Updated On: mars 14, 2018)

Den beste måten å spare penger på er å slippe å bruke penger! Under presenterer vi noen av de beste mulighetene for gratis ting vi har kommet over på nettet, følg med!

Gjennom vårt arbeide med denne siden kommer vi noen ganger over gode tilbud og muligheter på nettet, disse vil vi gjerne dele med våre lesere. Derfor har vi samlet  de beste tilbudene på gratis ting vi har funnet i oversikten under. Merk at det er porto på noen av tilbudene, dette er likevel gode tilbud hvor du får gratis ting verdt mye mer enn du betaler i porto!

 

Gratis ting - Barnas Egen Bokverden

Barnas Egen Bokverden fra Tanum er en bokklubb for barn mellom 0 og 10 år! Ikke bare får du gode tilbud på barnebøker, melder du deg inn nå får du også velge mellom 3 ulike velkomstpakker, få bøker og ryggsekker fra Bergans gratis bare for å bli med! Velg mellom Karsten og Petra, Brannmann Sam eller Mummi!


 

Gratis ting - Bokklubben Nye Bøker
Hos Bokklubben Nye Bøker kan du velge mellom en skinnfell (verdt 1295kr), en kjøkkentralle (verdt 1499kr) og en støpejernsgryte + 2 bøker (verdig opptil 1497kr). Du må være medlemm i et år men det er gratis og ingen kjøpsforpliktelser!


 

Gratis ting - Bokklubben Barn

Hos Bokklubben Barn får du både en lekker pedalbøtte (verdt 1500kr) og gratis bøker! I tillegg får du gode tilbud på barnebøker av alle typer gjennom hele året!


 

Gratis ting - Hobbyklubben

Fra Hobbyklubben får du en stor hobbypakke gratis! Pakken inneholder hele fire bøker og tjuefem kvalitetstusjer! Med denne har du nok å henge fingrene i helt frem til sommern!


 

Gratis ting - Bestselgerklubben

Fra Bestselgerklubben får du en lekker DAB+ Radio og hele 3 bøker, helt gratis bare for å melde deg inn! Nå som FM nettet er slukket i hele landet er det på tide med ny radio, med dette tilbudet betaler du ingenting for en ny radio til deg selv eller noen du er glad i!


 

Gratis ting - EXPO Fitness Coaching

På tide å komme igang med de nyttårsforsettene? Gjør det billingst mulig! EXPO Fitness Coaching gir deg gratis trening ut mars om du melder deg inn nå!


 

Interesserti å spare penger på andre måter også? Sjekk våre andre artikkler om temaet under:

På tide å bytte bank?

Refinansiering av gjeld

Spare penger – våre beste tips!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.