Forsikring – Spare penger

(Last Updated On: mars 14, 2018)

Forsikring er for mange av oss en stor utgiftspost. Innbo, bil, bolig, ulykke, liv, båt, hytte og så videre, det blir fort mange kroner i året. Vi viser deg hvordan du raskt og enkelt får den beste prisen på dine forsikringer, og dermed sparer mest mulig penger!

bytte forsikring

 

Det er anbefalt å oppdatere eller bytte forsikring hvert år. Særlig på forsikringer hvor du opparbeider bonus, som bilforsikring, kan det å bytte ofte være gunstig. Mange forsikringsselskaper tilbyr økt bonus om du bytter til de, samtidig vil forsikringene dine generelt ofte stige i pris etter det første året. Det lønner seg altså å sjekke alle sine forsikringer hvert år. Forbrukerinspektørene på NRK gjorde for en tid tilbake en test på nettopp dette. En mann som et år tidligere hadde vært med i programmet og fått hjelp til å bytte sine forsikringer kom tilbake og gjentok samme prosess som året før sammen med NRKs eksperter. Etter å ha gått gjennom sine forsikringer og byttet eller forhandlet frem nye priser gikk mannen hjem fra programmet med en årlig innsparing bare på forsikring på kroner 1400. Og dette bare et år etter sist han byttet forsikring!

«Men, det er så mye styr å bytte forsikring» tenker du sikkert. Men der tar du feil! Forfatt en kort epost med oversikt over hva du ønsker å forsikre, send den til alle forsikringsselskapene du vet om. Velg ut det beste tilbudet og svar at du ønsker å benytte deg av tilbudet. Ditt nye forsikringsselskap tar seg av resten.

Tips: Send en felles-epost til alle selskapene, da ser de at du har bedt om tilbud fra mange og vil ofte forsøke å vinne konkurransen.

 

Våre andre guider, tips og triks:
Refinansiering av gjeld
Betale kredittkort med boliglån
Forbrukslån – Oversikt over de beste lånene!
Kredittkort – Oversikt over de beste kortene!
Opp Finans Forbrukslån

Bookmark the permalink.

Comments are closed.